VOEDINGENKANKERINFO.NL

balk-blauw

VOEDINGENKANKERINFO.NL

Type project

Specialistische voeding

Wie werken er mee?

Voeding en kanker info, Sligro en Hutten

Wie kijken er mee?

Wageningen UR, Voeding Leeft, Bernhoven, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Waar zijn we nu?

Periodiek plaatsen we nieuwe recepturen op de website www.voedingenkankerinfo.nl 

Fase
statusbalk_introduceren

Waarom dit project?

Er valt nog wel wat te verbeteren aan ondersteuning rond voeding voor patiënten met een oncologische aandoening. Veel patiënten die last hebben van smaakverandering weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan en missen een inspiratiebron.

Het project

Aan de website www.voedingenkankerinfo.nl heeft Foodsquad een extra functionaliteit toegevoegd: een receptenpagina met instructievideo’s. Deze recepturen zijn ontwikkeld na een analyse van de zintuigveranderingen bij behandelingen met chemotherapie. 

Wat hebben we bereikt?

De receptenpagina wordt zo’n 30 keer per dag bekeken en is een duidelijke vertaalslag van de informatie die op de website staat, naar de keuken van de patiënten.

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Foodsquad

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1800 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


Hans-Dekker-sligro

Hans Dekker, partner Foodsquad

“Krachten bundelen op het gebied van innovatie leidt tot onderscheidend vermogen van onze professionele klanten.” – Hans Dekker

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist.


button-terug_002

button_terug