Team

balk-blauw

FOODSQUAD
Maarten Schellekens

Manager
maarten.schellekens@hutten.eu
+31 6 29 00 35 08

Zoveel mensen, zoveel wensen en ieder zijn eigen wensen en belangen. Maar wat ons bindt is dat we allemaal geloven in de kansen die er zijn met voeding. Mooi dat in Foodsquad partijen elkaar vinden in een gezamenlijke ambitie naar duurzame en vitale voeding.

FOODSQUAD
Kevin Renirie

Senior Projectmanager
kevin.renirie@hutten.eu
+31 6 29 00 34 94

Samen komen we verder; door het verbinden van specialisme, kennis, ervaring en middelen kunnen we daadwerkelijk een verschil maken. In mijn rol als projectmanager ben ik verantwoordelijk om deze verbinding zo optimaal mogelijk te verwezenlijken. Wat hieruit voort vloeit is fantastisch. In korte tijd zijn we samen tot grootse dingen in staat. En…the best is yet to come!

FOODSQUAD
Samantha Janssen

Diëtiste
samantha.janssen@hutten.eu
+31 6 12 29 29 78

“Voeding is de motor van ons lichaam. Wat we er in stoppen bepaald hoe goed of hoe slecht ons lichaam functioneert. Op die manier kan voeding zowel preventief als curatief werken. Bewustwording van het belang van vitale voeding en bewustwording van de verleidingen om ons heen is daarom erg belangrijk. Niet vullen, maar voeden!”.

FOODSQUAD
Roy de Jong

Project administratie
roy.dejong@hutten.eu
+31 6 46 93 07 61

Onderdeel uitmaken van een team dat projecten rondom voeding realiseert die daadwerkelijk bijdragen aan een beter leven en een gezonde en duurzame samenleving = betekenisvol werk. Met Foodsquad Opens Doors staan er mooie projecten op het programma die echt impact maken.

PARTNER SCELTA

Jan Klerken

'Kennis is wel aanwezig, maar vaak verborgen: op universiteiten, in bibliotheken, op de gekste plekken soms. Ik heb er alles aan gedaan om zo veel mogelijk naar boven te halen. Iedereen heeft het altijd over innovatie, maar ik praat liever over renovatie. Je moet gewoon op zoek gaan naar wat er al is.’

PARTNER RABOBANK

Erik Jansen

“Samen sterker’ betekent samen verantwoordelijkheid nemen. De verbinding tot stand brengen tussen mensen en organisaties. Samen iets voor de gemeenschap betekenen, maar vooral ook iets doen. Het ingrijpende wereldvoedselvraagstuk vraagt om innovaties. Daarom krijgt Foodsquad onze steun.”

PARTNER SLIGRO

Hans Dekker

“Krachten bundelen op het gebied van innovatie leidt tot onderscheidend vermogen van onze professionele klanten.”

PARTNER AGRIFOOD CAPITAL

Roel Schutten

“Innoveren start met het verbinden van ambities. AgriFood Capital maakt deze verbindingen mede mogelijk. Foodsquad vervult daarbij een belangrijke rol. Ambities worden omgezet naar concrete producten. Met toegevoegde waarde voor mens, plant en dier.”

PARTNER VOEDING LEEFT

Martijn van Beek

“Voeding maakt ziek én beter. Vele gezondheidsklachten zijn niet alleen te voorkomen maar ook te herstellen door niet minder, maar ánders te eten, veelal smaakvoller en vaak niet eens duurder!”

PARTNER JEROEN BOSCH

Inge Veltman

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wil het meest patiëntgerichte en patiëntveilige ziekenhuis van Nederland zijn. Daarom staat de kwaliteit van zorg centraal: die willen zij op peil houden en continu verbeteren.

PARTNER HAS HOGESCHOOL

Annet Roodenburg

“Samen sterker in Food is het motto van het Centre of Expertise Food waarvan de HAS Hogeschool de kartrekker is. Samen met studenten en experts van hogescholen en foodbedrijven werken we aan gezonde, duurzame innovaties. Foodsquad past hier perfect bij.”

PARTNER WAGENINGEN UR

Toine Timmermans

“Fantastisch om vanuit kennis in samenwerking met koplopers in innovatie te werken aan vernieuwende voedingsconcepten en business modellen die bijdragen aan de kwaliteit van leven.”

PARTNER CZ

Angelique Bonte-Van Rooijen

Daadkrachtig. Verantwoordelijk. Betekenisvol. Verder gaan. Voorop lopen. Echt het verschil maken in de zorg voor onze verzekerden. Dat is CZ. CZ is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. We willen daadwerkelijk het verschil maken in de zorg voor onze verzekerden. Betere zorg. Betaalbare zorg. Bereikbare zorg. Voor u.

button_terug