Smaakcheck kids

balk-blauw

SMAAKCHECK KIDS

Type project

Specialistische voeding

Wie werken er mee?

Prinses Máxima Centrum, Peter Klosse en Hutten

Wie kijken er mee?

JBZ en Bernhoven

Waar zijn we nu?

De website staat live!

Fase

Waarom dit project?

Smaak kan veranderen. Wellicht door chemotherapie of door de medicijnen die het kind krijgt. De smaakcheck helpt kinderen en ouders bij het vaststellen van een persoonlijk smaakprofiel. Zo kunnen ze gerechten kiezen die ze op dit moment lekker vinden.

Het project

De Smaakcheck voor kids is gebaseerd op de reguliere smaakcheck. Door 15 eenvoudige vragen achterhalen kinderen of ouders het smaakprofiel dat ze op dit moment hebben. Vervolgens krijgen ze informatie over het profiel en worden ze geïnspireerd door verschillende recepturen en het Smaakwiel dat eenvoudig laat zien welk type producten passen binnen het geselecteerde smaakprofiel.

Wat hebben we bereikt?

De website staat live, klik hier

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Foodsquad

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1100 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


button-terug_002

button_terug