Smaakcheck

balk-blauw

SMAAKCHECK

Type project

Specialistische voeding

Wie werken er mee?

Hutten, JBZ, Bernhoven en Peter Klosse

Waar zijn we nu?

De Smaakcheck staat live! www.smaakcheck.nl 

Fase
statusbalk_introduceren

Waarom dit project?

Uw smaak verandert. Wellicht door zwangerschap, ouderdom of chemotherapie. De smaakcheck maakt gebruik van het door smaakprofessor Peter Klosse ontwikkelde smaakwiel en helpt u uw persoonlijke smaakprofiel vast te stellen. Zo kunt u gerechten kiezen die u op dit moment lekker vindt!

Het project

Dr. Peter Klosse heeft er zijn levenswerk van gemaakt om smaak beter te begrijpen. Veel wetenschappers zien smaak als iets persoonlijks en ondefinieerbaars, maar Peter bewijst met zijn smaaktheorie het tegenovergestelde. Smaak valt te classificeren en te definiëren.

Wat hebben we bereikt?

Start hier de smaakcheck en ervaar zelf!

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

timmermans-wageningen-ur

T. Timmermans, partner Foodsquad

 

“Fantastisch om vanuit kennis in samenwerking met koplopers in innovatie te werken aan vernieuwende voedingsconcepten en business modellen die bijdragen aan de kwaliteit van leven.” – Toine Timmermans

To explore the potential of nature to improve the quality of life. Dat is de missie van Wageningen UR. Wageningen UR is een kennisinstelling die binnen het domein ‘gezonde voeding en leefomgeving’ niet alleen hoogwaardige kennis ontwikkelt, maar ook helpt deze kennis overal ter wereld toe te passen. Daarom doet Wageningen UR wereldwijd toonaangevend fundamenteel onderzoek en heeft zij een sterke positie als leverancier van toegepast wetenschappelijk onderzoek. En ten slotte leidt Wageningen UR de professionals op die in de nabije en verre toekomst voor doorbraken in kennis en technologie gaan zorgen.


maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Foodsquad

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1100 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


button-terug_002

button_terug