SCHOOLRESTAURANT

balk-blauw

HET SLIMSTE SCHOOLRESTAURANT

boosters_website

Type project

Vitaal gedrag

Wie werken er mee?

Hutten

Wie kijken er mee?

Sligro

Waar zijn we nu?

Het concept is één jaar lang getest bij een pilot school. Er zijn mooie resultaten behaald op het gebied van vitaliteit!

Waarom dit project?

Ondanks vele initiatieven zijn nog altijd niet alle schoolkantines helemaal gezond. Daarnaast wordt er vooral gekeken naar het aanbod van gezonde producten en niet zozeer naar de afname ervan. Daarom is dit project gericht op het ontwikkelen van een voorbeeldmodel voor een gezonder en slimmer schoolrestaurant, juist door te kijken hoe we de vraag van de studenten kunnen beïnvloeden.

Het project

Door de co-creatie met studenten, het gebruik van nieuwe technologieën zoals een applicatie en 3D bril en het aanpassen van de restaurantomgeving worden de studenten getriggerd om gezondere keuzes te maken. Een schoolrestaurant voor en door studenten.

Wat hebben we bereikt?

Klik hier voor de resultaten
 

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

Hans-Dekker-sligro

Hans Dekker, partner Foodsquad

“Krachten bundelen op het gebied van innovatie leidt tot onderscheidend vermogen van onze professionele klanten.” – Hans Dekker

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist.


maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Foodsquad

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1100 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


button-terug_002

button_terug