VOEDING LEEFT

“Kwaliteit van leven verbeteren
door smaakvolle voeding en leefstijl”

Vele gezondheidsklachten zijn niet alleen te voorkomen maar deels of geheel ook te herstellen met voeding en leefstijl. Artsen, wetenschappers en zorgverzekeraars hebben echter te weinig handvatten en financiële prikkels om mensen hiermee een hogere kwaliteit van leven en de maatschappij lagere zorgkosten te bieden. Ondertussen hebben 5,3 miljoen Nederlanders een chronische aandoening en dit aantal blijft maar stijgen. Dit kan anders! Voeding Leeft ontwikkelt daarom leefstijlprogramma’s en leidt zorgprofessionals op vanuit een nieuwe kijk op voeding en zorg. De-medicalisering en faciliteren van zelfzorg door bewuste aandacht en gelijkwaardigheid in de zorgrelatie staan hierin centraal. Met smaakvolle aanpassingen in het voedingspatroon en leefstijl kunnen verschillende aandoeningen omkeerbaar zijn.


Beek_voedingleeft

Martijn van Beek, partner Voeding leeft

“Voeding maakt ziek én beter. Vele gezondheidsklachten zijn niet alleen te voorkomen maar ook te herstellen door niet minder, maar ánders te eten, veelal smaakvoller en vaak niet eens duurder!” – Martijn van Beek

Voeding Leeft is een onafhankelijke stichting en netwerkorganisatie van professionals, die met passie voor voeding en leefstijl de wereld en de wetenschap volgen met een verwonderende blik. Een katalysator vanvooraanstaande innovatieve artsen, diëtisten, wetenschappers, sociaal ondernemers, koks, boeren en media experts. Voeding Leeft ontwikkelt en vermarkt innovatieve leefstijlprogramma’s en leidt zorgprofessionals op vanuit een nieuwe kijk op voeding en zorg.


button-terug_002

button_terug_001

Comments are closed.