SLIGRO FOOD GROUP

 

Logo_sligro_003

“Groots
in genieten”

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group.

Met 47 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

De zelfbedieningsgroothandels van Sligro werken in hun eigen regio. Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment. Klanten zijn op elke locatie verzekerd van een sterke mix van A-merken en exclusieve (eigen) merken.

Sligro werkt en kijkt mee met:
  • Ondernemersacademie
  • Mijnvoeding.nl
  • Food Challenge app
  • Ontbijt Challenge
  • UdenOntzorgt
  • Eet je vitaal

Nanja van Wees, partner Sligro

“Krachten bundelen op het gebied van innovatie leidt tot onderscheidend vermogen van onze professionele klanten.” – Nanja van Wees

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist.


button-terug_002

button_terug_001

Comments are closed.