Rabobank

slider_rabobank

logo-rabobank-002

"Aandeel in elkaar”

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

Rabobank werkt en kijkt mee met:
  • Food Challenge app
  • mijnvoeding.nl
  • Ontbijt Challenge
  • Eet je vitaal

Erik-Jansen-rabobank

Erik Jansen, partner Rabobank

“Samen sterker’ betekent samen verantwoordelijkheid nemen. De verbinding tot stand brengen tussen mensen en organisaties. Samen iets voor de gemeenschap betekenen, maar vooral ook iets doen. Het ingrijpende wereldvoedselvraagstuk vraagt om innovaties. Daarom krijgt Foodsquad onze steun.” – Erik Jansen

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt Rabobank vooral op de food- en agribusiness.


button-terug_002

button_terug_001

Comments are closed.