WEEKEND VAN DE WETENSCHAP – OPEN DAG 6 OKTOBER

FOODSQUAD OPENS DOORS

Tijdens het Weekend van de Wetenschap is iedereen van harte welkom op zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur  voor een verrassend bezoek (gratis) aan het bijzondere ZiN Inspiratielab. ZiN is te vinden aan de Kennedylaan 3, Veghel. Als je voor de Sligro-winkel staat, zie je rechts de ingang van ZiN.

Tijdens het bezoek is er gelegenheid om een rondleiding mee te maken door het ZiN Inspiratielab. Deze rondleiding geeft je een goed idee van wat je in ZiN zou kunnen leren als je de baas of (chef)kok bent in een horecazaak. Let goed op, want je kunt meedoen aan een quiz en mooie prijzen winnen. De rondleidingen starten elk half uur vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur.

Na de rondleiding kun je in het kooktheater een kookshow meemaken waarin je ziet hoe je een bord heel verschillend kunt opmaken. Ontdek het effect van vormen en kleuren.
Of doe je de proeftest om zoveel mogelijk smaken en geuren te herkennen. Weet jij wat je eet met een blinddoek op?
Als je creatief bent, ga dan aan de slag en mix je eigen cocktail. Zonder alcohol maar als echte smaakbom voor jouw volgende feestje.
Je ouders, verzorgers hoeven zich niet te vervelen: zij leren hoe je een geweldige thee-cocktail maakt.
Wil je meer weten over trends en ontwikkelingen in de wereld van voeding en uit-eten-gaan? Verover dan een plekje in het auditorium.

, , , , ,

Comments are closed.