mijnvoeding.nl

balk-blauw

MIJNVOEDING.NL

Type project

Specialistische voeding

Wie werken er mee?

Hutten, Bernhoven

Wie kijken er mee?

Sligro

Waar zijn we nu?

De website is live! Met elkaar proberen we de dienstverlening van diëtisten naar patiënten met specifieke voedingsklachten te verbeteren.

Fase

Waarom dit project?

Foodsquad heeft voor verschillende doelgroepen initiatieven ondernomen om voeding te verbeteren. Is het echter mogelijk om patiënten beter te faciliteren middels een (online) platform dat diensten aanbiedt voor patiënten? Kan hier een (maatschappelijke) onderneming ontstaan die patiënten begeleidt, adviseert en faciliteert op het gebied van doelgroepspecifieke voeding?

Het project

Met elkaar proberen we de dienstverlening van diëtisten naar patiënten met specifieke voedingsklachten te verbeteren. Onder aanvoering van Samantha Janssen is er een database met recepturen uitgewerkt die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Een smaakcheck in samenwerking met smaakprofessor Peter Klosse moet uitkomst bieden voor patiënten met smaakveranderingen.

Wat hebben we bereikt?

De website is live! www.mijnvoeding.nl 

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Hutten

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1800 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


Erik-Jansen-rabobank

Erik Jansen, partner Rabobank

“Samen sterker’ betekent samen verantwoordelijkheid nemen. De verbinding tot stand brengen tussen mensen en organisaties. Samen iets voor de gemeenschap betekenen, maar vooral ook iets doen. Het ingrijpende wereldvoedselvraagstuk vraagt om innovaties. Daarom krijgt Foodsquad onze steun.” – Erik Jansen

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt Rabobank vooral op de food- en agribusiness.


button-terug_002

button_terug