Duurzame keten

balk-blauw

udens-weekblad_website

UdenOntzorgt

Zorg verschuift steeds meer van zorginstellingen naar een thuis- situatie, van intra- naar extramuraal. Daarnaast ondervinden (thuis) zorg organisaties een druk naar efficiëntie en kostenbesparing, waar- door minder zorg... Lees meer >


VERHOGING-VOEDINGSWAARDE

Verhogen van voedingswaarde

Groenten en fruit vormen voor de mens een belangrijke bron van vi- taminen, mineralen, en antioxidanten. De gehalten van sommige van deze stoffen zijn de afgelopen decennia gedaald in groente en fruit. Tegelijkertijd blijkt... Lees meer >


projecten_overlekker_001

OverLekker

Producenten, tussenhandel, horeca en supermarkten verspillen zo'n 2,5 miljard aan voedsel. Dit kost niet alleen geld, maar ook energie. En het levert extra uitstoot van het broeikasgas CO2 op bij transport en afvalverwerking. Daarom... Lees meer >


Milieukeur

Verduurzaming keten

Hutten heeft verduurzaming van de helden van De Guijt bevorderd. Er is besloten dit te doen met de telers van Vers Van Hier. Zij zetten zich immers het meest in voor het verkorten van de voedselketen... Lees meer >


nowaste

No waste in party catering

Iedereen kent de situatie wel: je organiseert een feestje en je wilt dat er genoeg eten en drinken is voor iedereen. Beter te veel dan te weinig en voor ieder wat wils! Aan het einde van de avond gaat... Lees meer >


button_terug