Alternatief voor zout

balk-blauw

ALTERNATIEF VOOR ZOUT

Type project

Specialistische voeding

Wie werken er mee?

Scelta, Koppert Cress, Sligro, Van Rijsingen en Hutten

Wie kijken er mee?

JBZ

Waar zijn we nu?

Fase

Waarom dit project?

Zo’n 85% van de bevolking eet meer zout dan de aanbevolen maximum hoeveelheid van 6 gram per dag. 80% van het zout dat we eten, zit in gekochte voedingsmiddelen.

Het project

Kunnen we een natuurlijk alternatief voor zout ontwikkelen die minder schadelijk is maar wel de rol van zout in producten over kan nemen.

Wat hebben we bereikt?

Eerste sessies zijn gepland om het project vorm te geven. Erik Bongers is namens Scelta de kartrekker van dit project.

Twitter
LinkedIn
YouTube
Google+
Follow by Email

maarten-hutten

Maarten Schellekens, partner Foodsquad

“De weg naar een nieuw voedselsysteem zit vol nieuwe kansen. Daar moeten we niet te lang over praten, maar het vooral samen gaan ontdekken.” – Maarten Schellekens

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dagelijks werken meer dan 1100 mensen enthousiast samen. Zij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Hutten wil een toevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn.


button-terug_002

button_terug